Algemeen
Specialty aanbod
Interactief
Duikteam
Overige

opleidingen: Diep duik specialtyTerug

Prachtige wrakken die helaas net iets dieper afgezonken zijn dan jouw diepte limiet als Advanced duiker…. Heb je wel eens aan de waterkant gestaan en je helaas de geplande duik niet mee kon maken omdat je brevet niet toereikend genoeg was in verband met de diepte van de geplande duik?
 
Dan biedt de diepduik specialty je de mogelijkheid om deze wrakken of speciale locaties wel te gaan bezoeken. Met de diepduik specialty van PADI verleg je namelijk je diepte limiet van 30 meter naar 40 meter. Dit is de maximale diepte waar sportduikers komen.
 
De diepduik specialty mag gevolgd worden na je Advanced opleiding. De specialty bestaat uit een theorie avond en vier buitenwaterduiken. Tijdens de theorie avond gaan we o.a. in op de voorzorgsmaatregelen bij het maken van diepe duiken, het plannen van diepe duiken en welke gevolgen dat heeft op de keuze van je materiaal. Tijdens de duiken gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Veel aandacht zal geschonken worden aan de opstijging. Daarbij zullen we gebruik maken van een deco-ballon en duikcomputer als gemakkelijke hulpmiddellen.
Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
10-10-2020 Diep duik specialty Eindhoven 09:00 € 175,00 Inschrijven
 
Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen
1Specialty cursus - 01-10-2020
2Specialty cursus - 02-10-2020
3Specialty cursus - 02-10-2020
4Specialty cursus - 03-10-2020
5Specialty cursus - 10-10-2020

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik