Algemeen
Specialty aanbod
Interactief
Duikteam
Overige

opleidingen: Enriched Air Nitrox specialtyTerug

Eigenlijk is lucht het meest vervelende gas dat duikers kunnen gebruiken. Korte bodemtijden, diverse risico's met betrekking tot vervelende onderwaterziektes. Het gebruik van Nitrox als duikgas zorgt er in ieder geval voor dat duiken gezonder wordt, en dat je langer plezier kunt hebben tijdens het duiken.

De Enriched Air specialty van Padi zorgt ervoor dat je zelfstandig duiken mag maken met ademgassen tot een maximum van 40% zuurstof. De cursus bestaat uit twee delen
Discover Enriched Air Nitrox en de complete Enriched Air specialty.

Door zelfstudie vanuit een cursusboek, dvd en diverse duiktabellen, leer je de materie in eigen tempo. Via onze website maak je de vragen die je als huiswerk inlevert. Jouw instructeur koppelt de gemaakte vragen voorafgaand aan de les met je terug.Tijdens een theorieles worden de puntjes op de i gezet en leer je hoe een fles met Nitrox gevuld wordt en hoe je de inhoud ervan analyseert en pas je alle procedures toe je moet kennen om met verrijkte lucht te kunnen duiken.

Na het behalen van je theorieexamen ben je klaar. Optioneel kun je twee nitrox duiken maken met een mengsel van minstens 32% zuurstof. De duiken zelf zijn funduikjes en worden vaak gecombineerd met andere opleidingen of specialties.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Enriched Air Nitrox specialty Eindhoven 10:00 € 149,00 Inschrijven
 
Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik