Algemeen
Specialty aanbod
Interactief
Duikteam
Overige

Safe Diving Eindhoven Openingstijden en RouteTerug

Eindhoven
ma gesloten
di, woe, do en vr. 13.00 - 18.00
za 10.00 - 17.00
zo gesloten


U komt vanuit Den Bosch

U volgt de A2 richting Maastricht Venlo.U neemt de afslag Strijp en rijdt Eindhoven binnen. Links ziet u het Evoluon. U komt op een verkeersplein en draait direct rechts de rondweg op. U volgt de rondweg, komt diverse stoplichten tegen, een rotonde, maar gaat alsmaar rechtdoor. Op een gegeven moment krijgt u een afslag naar rechts richting Maastricht Venlo. U gaat niet rechts, maar links. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Tilburg

U volgt de A58. U neemt de afslag Maastricht Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Strijp en rijdt Eindhoven binnen. Links ziet u het Evoluon. U komt op een verkeersplein en draait direct rechts de rondweg op. U volgt de rondweg, komt diverse stoplichten tegen, een rotonde, maar gaat alsmaar rechtdoor. Op een gegeven moment krijgt u een afslag naar rechts richting Maastricht Venlo. U gaat niet rechts, maar links. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Oss/Nijmegen

U volgt de A50 en rijdt zo Eindhoven binnen via de Kennedylaan. Rijdt deze volledig uit. Op de T-splitsing gaat u links. Bij de rotonde direct rechts. U zit nu op de rondweg. Vervolg deze totdat u een bord krijgt Maastricht/Venlo naar links. Hier gaat u niet links, maar rechts. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Venlo

U rijdt op de A67 en neemt op knooppunt Leenderheide afslag Eindhoven. U volgt de weg richting centrum. Na 2 kilometer rijdt u Eindhoven binnen en komt een rotonde tegen. Links ligt een Shell tankstation. U gaat rechtdoor. U zit nu op de Leenderweg. U rijdt alsmaar rechtdoor. Bij de diverse stoplichten gaat u steeds rechtdoor. U komt over de rondweg van Eindhoven en u ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Weert, Maastricht

U rijdt op de A2 en komt op knooppunt Leenderheide. U rijdt rechtdoor en volgt de weg richting centrum. Na 2 kilometer rijdt u Eindhoven binnen en komt een rotonde tegen. Links ligt een Shell tankstation. U gaat rechtdoor. U zit nu op de Leenderweg. U rijdt alsmaar rechtdoor. Bij de diverse stoplichten gaat u steeds rechtdoor. U komt over de rondweg van Eindhoven en u ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen
1Specialty cursus - 16-07-2022
2Specialty cursus - 20-08-2022
3Specialty cursus - 17-09-2022
4Specialty cursus - 15-10-2022
5Specialty cursus - 11-11-2022

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik